Piekabes riteņi

Atrasto vienumu skaits: 37

Dažādu izmēru kompleksie riteņi automašīnu piekabēm , treileriem un treileriem ar izturīgiem tērauda diskiem. Plaša riteņu un komplektu izvēle ar vissezonas riepām.

piekabes riteņi

Piekabes riteņi

Riteņi automašīnu piekabēm , evakuatoriem, treileriem, laivu piekabēm un cita veida piekabēm būtiski atšķiras no tiem, kas tiek izmantoti vieglajās automašīnās. Atkarībā no piekabju veida tie var būt vairāk vai mazāk izturīgi nekā automašīnu piekabes. Populārākajām vieglajām piekabēm no tādiem uzņēmumiem kā TEMARED, martz, Neptun, Niewiadów, WIOLA vai Rydwan ir parastie 155/70 R13 riteņi . Tie ir diski ar vissezonas riepām, kas ir ideāli piemēroti bruto masai līdz 750 kg. Šo riteņu īpašības padara vieglās piekabes labi vadāmas, un atbilstoši augstais riepas profils garantē piekabju atsitienu samazināšanu un jebkādu nelīdzenumu novēršanu uz ceļa.



Pastiprināti riteņi piekabēm

Smagajām piekabēm, uz kurām tiek uzkrautas īpaši smagas kravas, tiek izmantoti pastiprināti riteņi. Šāda veida riteņiem ir jāiztur visa krava, ko var pārvadāt ar piekabēm ar pilno masu līdz 3,5 tonnas. Šie riteņi ir daudz izturīgāki un specializētāki. Evakuatoriem un celtniecības piekabēm tiek izmantoti pēc iespējas mazāki riteņi, lai smaguma centrs atrastos tuvu brauktuvei, nodrošinot labāku saķeri un vadāmību. Mūsu veikalā ir komplektēti pastiprināti riteņi izmēros 165 R13C , 185 R14C , 195/50 R13C , 195/55 R10C . Visi lieljaudas piekabes riteņi ir apzīmēti ar "C" beigās, kas nozīmē, ka tie ir kravas automašīnu riteņi visprasīgākajām kravām.



Saskaņojiet riteņus ar savu piekabi

Riteņu izvēle piekabēm ir ļoti līdzīga riteņu izvēlei automašīnai. Pirmkārt, jums jāpievērš uzmanība izmēram, ko ražotājs izmantoja piekabes modelim, un vislabāk ir izvēlēties tādu pašu. Pēc tam ir jāpārbauda skrūvju caurumu attālumi, lai tie atbilstu piekabē izmantotajām asīm. Īpaši svarīgs parametrs piekabes riteņu gadījumā ir slodzes indekss, kas arī ir jāpārbauda, lai riepa izturētu doto slodzi. Varat arī pārbaudīt riepu ātrumu un trokšņa indeksu, lai gan piekabē riteņu troksnis parasti nav dzirdams automašīnā, kas to velk. Svarīgākie elementi riteņos, protams, ir riepas protektora augstums, gumijas stāvoklis, no kuras izgatavotas riepas, un disku stāvoklis. Piekabes riteņi tiek izmantoti visu gadu ar lielu slodzi, tāpēc bieža pārbaude un nomaiņa ir būtiska. Ievērojot šos noteikumus, jūs rūpējaties par savu, savas kravas un citu satiksmes dalībnieku drošību.
pixel