Izvēlieties savu valodu
valsts
bulgāru
čehu
dāņu
vācu
grieķu
angļu
spāņu
igauņu
franču
itāļu
lietuviešu
holandiešu
norvēģu
poļu
portugāļu
rumāņu
slovāku
slovēņu
zviedru
ukraiņu

Atbalsta riteņi

Atrasto vienumu skaits: 16

Standarta un automātiskie atbalsta riteņi , kas tiek montēti uz lielākām piekabēm. Mūsu piedāvājumā atradīsiet ļoti izturīgus atbalsta riteņus WINTERHOFF , AL-KO , KNOTT ar diametru 48 vai 60 mm.

Piekabju atbalsta riteņi

Piekabju atbalsta riteņi

Vai jums ir laivas piekabe vai evakuators un meklējat praktiskus piederumus, kas palīdzēs jums to brīvi manevrēt vai noņemt no āķa? Likmes uz klāstu, kas pieejams vietnē Unitrailer.pl! Mūsu interneta veikalā pieejamie atbalsta riteņi ir produkti, kas atbilst augstākajiem kvalitātes standartiem, ir izgatavoti no izturīgiem materiāliem, ir ar stabilu struktūru un ļauj noturēt lielu slodzi. Mūsu atbalsta riteņi ir regulējami augstumā, tāpēc tos var viegli pielāgot jūsu īpašajām vajadzībām. Tiem nav nepieciešams izmantot skavas, tie ir aprīkoti ar speciāliem stiprinājuma kronšteiniem, kas atvieglo to piestiprināšanu pie piekabes. Vai jūs sagaida augstas kvalitātes produktus un lietošanas drošību? Mūsu piedāvājumā pieejamie piederumi ļauj brīvi manevrēt ar laivas piekabi vai evakuatoru – tie atbilst visprasīgāko klientu vēlmēm.


Piekabes manevrēšanas riteņi

Vai interesē, kādas priekšrocības sniedz mūsu interneta veikalā pieejamais sortiments? Mēs piedāvājam tikai oriģinālos atbalsta riteņus no labākajiem ražotājiem (piemēram, Winterhoff), lai jūs varētu būt pārliecināti, ka produkti jums kalpos ilgu laiku un paliks neskarti. Mēs pastāvīgi paplašinām pieejamā sortimenta klāstu, lai nodrošinātu mūsu klientus ar moderniem piederumiem, kas darbosies visos, pat ekstrēmākajos apstākļos. Pārdošanā jūs, cita starpā , atradīsiet atbalsta riteņus ar diametru 50 mm un 60 mm, kā arī riteņus, kas uzstādīti uz standarta skavas vai automātikas. Ja neesat atradis preci, kas atbilst jūsu cerībām, varam importēt atbalsta riteņus pēc individuāla pasūtījuma! Apskatiet mūsu piedāvājumu tūlīt un uzziniet, ko mēs varam jums piedāvāt mūsu labi aprīkotajā tiešsaistes veikalā Unitrailer.pl!

pixel