Piekabju riepas

Atrasto vienumu skaits: 14

Vissezonas riepas vieglo auto piekabēm , evakuatoriem un treileriem ar labiem braukšanas parametriem. Nomainiet savas riepas pret pilnīgi jaunām un jūtieties droši uz ceļa.

Piekabju riepas

Vissezonas riepas – standarta piekabēm

Automašīnu piekabēs, treileros un evakuatoros mēs parasti sastopamies ar vissezonas riepām. Atšķirībā no automašīnām, kur ir ļoti skaidrs sadalījums vasaras un ziemas riepās, piekabēs izmantojam vienu riepu uz visu gadu. Pateicoties tam, mums nav jāuztraucas par to nomaiņu katru sezonu. Tomēr ilgāka lietošana izraisa lielāku nodilumu. Tāpēc piekabju riepu stāvoklis un protektora dziļums ir jāpārbauda biežāk.

Piekabju riepas – kuras izvēlēties?

Izvēloties riepas piekabei, mums ir jāpārbauda parametri, kas nosaka, vai riepa derēs lokam. Mēs sākam, pārbaudot loka izmēru, starp kuriem populārākie ir 10, 13 un 14 collas . Tas vienmēr ir pēdējais parametrs riepas nosaukumā. Pēc tam izvēlamies riepas platumu un augstumu. Pēdējais, kam jāpievērš uzmanība, runājot par piekabes riepām, ir slodzes indekss. Izvēlamies to piekabes GVW, lai riepa izturētu piekabes transportēšanas virsmas slodzi.

Parastās un pastiprinātās riepas — kādas ir atšķirības?

Parastās riepas ir paredzētas vieglajām piekabēm. To kravnesība ļauj tos izmantot tikai šāda veida piekabēs. Ja ir nepieciešama vairāk nekā 750 kg kravnesība , pastiprinātas riepas, kas marķētas ar C pēc izmēra, ir dabiska izvēle. Tie ir daudz izturīgāki un labi darbojas smagās celtniecības piekabēs, evakuatoros vai laivu piekabēs.
Meklēt Riteņi diski riepas
pixel