Sakabes ierīces | slēdzenes | borta eņģes

Atrasto vienumu skaits: 81

Slēdzenes un aizdares piekabes bortiem komplektā ar aizdari vai atsevišķi. Ļoti izturīgas WINTERHOFF bufetes slēdzenes, kas aizsargātas pret koroziju. Liela sānu aizveru izvēle dažāda veida piekabēm.

dēļu slēdzenes

Slēdzenes tērauda sāniem

Tērauda sānu slēdzenes ir vienas no visbiežāk izmantotajām Polijas un vairuma Eiropas ražotāju piekabēm, piemēram, TEMARED, martz, Niewiadów, Neptun, BORO vai Rydwan. Parasti tās ir vienkāršas un izturīgas konstrukcijas, ko pārdod komplektā ar stiprinājumu, kas uzstādīts pašā sānā. Atkarībā no nepieciešamās stiprības slēdzenes var būt mazas un lētas vai atbilstoši lielākas, stiprākas un dārgākas – pielāgotas smagajām piekabēm.

Slēdzenes alumīnija sāniem

Slēdzenes alumīnija sāniem principā neatšķiras no tām, kas paredzētas tērauda bortiem. Stiprinājuma slēdzene bloķē iespēju atvērt dēli. Tomēr šāda veida sānu slēdzenes var būt gan uz virsmas, gan padziļinātas. Mūsu veikalā piedāvājam tikai dēļu slēdzenes alumīnija dēļiem. Ja nezināt, kura bufetes slēdzene būs vispiemērotākā jūsu piekabei, lūdzu, sazinieties ar mums un mūsu speciālisti ieteiks, kādu preci izvēlēties.
pixel