Transporta tīkli

Atrasto vienumu skaits: 18

Transportēšanas tīkli piekabēm, kas nostiprina kravu pret pārvietošanos vai izkrišanu. Izgatavots no ļoti izturīga sieta, ap kuru apvilkta 6 mm bieza gumijas stiprinājuma aukla. Pieejams dažādos izmēros – jūs noteikti atradīsiet to, kas atbilst jūsu piekabei!

Transporta tīkli

Transporta drošības tīkli

Lai pareizi nostiprinātu preces, kuras vēlamies transportēt, jums jāzina, kā to vislabāk izdarīt. Transporta tīkli ir lielisks risinājums. Jāatceras, ka neviena aukla vai citi mājas aizsardzības līdzekļi nepasargās pārvadātos materiālus, kā arī tam paredzētos produktus. Tas ir saistīts ar to, ka tie nav pietiekami staipīgi, tāpēc braukšanas laikā var tikt sabojāti. Profesionālie transporta drošības tīkli ir elastīgi, pateicoties kuriem tos var viegli pielāgot piekabē iekrautajai bagāžai. Uzstādītie tīkli nodrošina, ka tas, ko mēs gatavojamies transportēt, tiks pienācīgi aizsargāts.


Transportēšanas drošības tīkliem nav jābūt tādiem pašiem kā jūsu piekabei. Uzņēmumi, kas pārdod drošības tīklus, piedāvā dažādus izmērus. Ja neesat pārliecināts, kādu acu izmēru izvēlēties, izmantojiet mūsu speciālistu palīdzību, kuri ir pieejami un gaida saziņu pa čatu, e-pastu vai tālruni. Viņi pamudinās un palīdzēs izvēlēties transportam piemērotāko sietu. Ja jums joprojām ir šaubas, mūsu vietnē jūs atradīsiet visus pieejamos izmērus, kas mums šobrīd ir pārdošanā.


Kravas nostiprināšanas tīkli

Unitrailer kravas nostiprināšanas tīkli ir jaunums, kas tagad pieejams mūsu veikalā. Tie ir bezmezglu polipropilēna (PP) tīkli. Tas ir izturīgs pret mehāniskiem bojājumiem izturīgs materiāls, kas ļauj izmantot daudzus gadus. Sakarā ar to, ka tie ir izgatavoti no īpašas šķiedras, to svars ir mazs. Tādējādi to uzstādīšana uz piekabes nesagādās problēmas, un tas aizņem mazāk nekā minūti. Tīkliem ir 6 mm gumijas aukla, kas atvieglo to pievienošanu piekabei. Tiem ir intensīvi zaļa krāsa, tāpēc tie vienmēr ir redzami uz transportējamiem materiāliem. To stiprības stiprināšanai vietā, kur visbiežāk rodas nobrāzumi, tika izmantota speciāla maliņa. Acs izmērs ir 45x45 mm . Ja meklējat kravas nostiprināšanas tīklus ar mazāku acu atstarpi, aicinām iepazīties ar KNOTT piedāvājumu. KNOTT transporta tīkli, kas ir mūsu sortimentā, arī ir polipropilēna tīkli. Tie ir lieliski piemēroti lielāku materiālu transportēšanas nodrošināšanai. Acu attālums KNOTT transporta tīklos ir 35x35 mm .


Piekabju drošības tīklu priekšrocība ir tā, ka tos ir ļoti viegli izstiept, taču pat pēc atkārtotas lietošanas tie atgriežas sākotnējā izmērā un ir tikpat elastīgi kā pirmajā lietošanas reizē. Turklāt tie ir ļoti izturīgi pret visa veida vilkšanu, triecieniem un spēcīgu vilkšanu. Tīkli ar marķējumu (PP) ir izturīgi arī pret salu, karstumu, stipru lietu, krusu un UV stariem, pateicoties kuriem pat visgrūtākie laikapstākļi nespēj tos iznīcināt. Tirgū pieejamo transporta tīklu izvēle ir liela, taču noteikti labāk ir izvēlēties pārbaudīta ražotāja kravas nostiprināšanas tīklu, kas būs izturīgāks un līdz ar to kalpos ilgāk, nekā lētākais, kas pēc viena var saplīst. izmantot. Mēs nekad nepērkam transporta tīklus no neuzticamiem avotiem, ja vēlamies būt pārliecināti, ka prece, par kuru samaksājām, atbildīs noteiktām funkcijām un mūsu cerībām.


Mēs piedāvājam savus produktus ar īpašiem pārsegiem, kas ir ūdensizturīgi, tāpēc tos var glabāt pat uz piekabes. Iepakojums ir ļoti ērts un aizņem ļoti maz vietas. Pēc katras lietošanas tās var paslēpt un novietot vajadzīgajā vietā uz piekabes, garāžā, mājās vai automašīnā. Pateicoties vākam, varam būt pārliecināti, ka siets nesabojāsies.


Drošības tīkli piekabēm

Piekabju drošības tīkliem no Unitrailer ir daudz pielietojumu! Lieliski piemērots skrejriteņu, kvadraciklu vai laivu pārvadāšanai. Tiem var būt aizsargfunkcija pie dīķiem vai tos var izmantot kā aizsardzību uz kāpnēm pret maziem bērniem. Tie ir noderīgi arī, pārvadājot irdenus materiālus, piemēram: smiltis, grants, zāģu skaidas, akmeņus. Tie pareizi nostiprinās konteinerus, velosipēdus un būvgružus. Piekabju drošības tīkli ir ideāls risinājums ikvienam, kurš vēlas imobilizēt vai bloķēt piekļuvi vietai vai precēm. Ne tikai tāpēc, ka tie ir atkārtoti lietojami, bet arī tāpēc, ka tos var izmantot daudzveidīgi un dažādu izmēru transportēšanai. Vai transportējam lielus vai mazus gabarītus, nav nozīmes, jo tīkli paši pielāgosies iekrautajai precei.


Tīkla uzlikšana piekabei ir ļoti vienkārša un neprasa daudz pūļu. Pietiek to uzstādīt pa visu piekabes perimetru. Transporta tīkli piekabēm , kas tiks pareizi noregulēti, nodrošinās bagāžas nosegšanu tā, lai tā nesabojātos un braukšanas laikā nepārvietotos pa piekabi. Tīkla atlocīšana un piestiprināšana pašam ir ātrākais veids, kā nodrošināt jūsu kravas nostiprināšanu vislabākajā iespējamajā veidā. Pateicoties tīkla izmantošanai uz piekabes, preču transportēšana būs daudz drošāka un ērtāka!

pixel