Motociklu piekabes

Atrasto vienumu skaits: 5

UNITRAILER MOTO motociklu piekabes pielāgotas 1, 2 vai 3 motociklu pārvadāšanai. Spēcīga konstrukcija ar noliecamu transportēšanas virsmu vēl vieglākai iekraušanai un izkraušanai. Moto piekabes B kategorijai. Piegāde tieši uz mājām 24 stundu laikā. Pasūtiet tiešsaistē un maksājiet pēc piegādes.

Motociklu piekabes

Motociklu piekabes

Motocikliem paredzētās piekabes ar pazeminātu gravitāciju ļauj ātrāk uzkraut motociklus uz transporta virsmas. Pateicoties salokāmajai jūgstiei un pietiekami garai rampai, motociklu uzlikšana uz piekabes praktiski neprasa spēka pielietošanu. Tas ir lieliskas ērtības, īpaši svarīgi lielākiem un smagākiem motocikliem.

Visām mūsu veikalā pieejamajām moto piekabēm ir 750 kg pilnā masa , kas nozīmē, ka tās var izmantot ar B kategorijas vadītāja apliecību, tajās esam izmantojuši vienu nebremzētu tiltu, kas nodrošina augstu manevrēšanas spēju, bez atsitieniem pat uz nelīdzeniem ceļiem un augsta izturība. Tādās vietās ir novietoti transporta lentu rokturi pareizai motociklu nostiprināšanai, lai droši transportētu katru motocikla modeli.

Meklēt Auto piekabes
pixel