Izvēlieties savu valodu
valsts
bulgāru
čehu
dāņu
vācu
grieķu
angļu
spāņu
igauņu
franču
itāļu
lietuviešu
holandiešu
norvēģu
poļu
portugāļu
rumāņu
slovāku
slovēņu
zviedru
ukraiņu

Pārbraukšanas ierīces, piekabju bremzes

Atrasto vienumu skaits: 24

Pārskrējiena ierīces bremzētām piekabēm uz AL-KO vai KNOTT asīm ar GVM no 700 līdz 3500 kg. Nepieciešami smagām kravām, tie palielina braukšanas komfortu ar piekabi.

Piekabes bremze

Piekabes bremze

Piekabes bremze ir nepieciešama, ja vēlamies saglabāt drošību un komfortu, braucot ar smagu piekabi, t.i., tādu, kuras bruto masa pārsniedz 750 kg. Šādu piekabju gadījumā bremze ir nepieciešama, lai papildus bremzētu piekabi, kas pievienota komplektā esošajam transportlīdzeklim. Bremzējot, piemēram, ar automašīnu, piekabe nospiež sakabes stieņa lodi, un pārbraukšanas ierīce to papildus bremzē. Pateicoties tam, bremzēšana ar komplektu ir daudz efektīvāka. Transportlīdzekļa, kas velk piekabi, bremžu elementi nav tik intensīvi noslogoti un tāpēc kalpos ilgāk.

Piekabes bremze

Jums jāsāk piekabes bremžu izvēle, pārbaudot piekabes ass ražotāju. Populārākie un labākie asu zīmoli ir AL-KO un KNOTT . Pēc tam pārejiet pie piekabes jūgstieņa veida pārbaudes. Pārplūdes ierīces veids būs atkarīgs no tā, vai jūsu jūgstieņa burts ir "V" vai "T". Pēc tam jums jāpārbauda, vai jūgstieņa ir kvadrātveida vai apaļa. Vēl viena lieta, kas jāpārbauda, ir āķa lodītes diametrs. Kad esat to pārbaudījis, pārbaudiet piekabes GVW vērtību. Izmantojot visu šo informāciju, jūs varat izvēlēties pareizo bremzi savai piekabei. Tas ir diezgan sarežģīti, tāpēc, ja rodas problēmas, lūdzu, sazinieties ar mums un mēs palīdzēsim izvēlēties pareizo pārskrējiena ierīci jūsu piekabei.
pixel