Pilnas malas

Atrasto vienumu skaits: 6

Piekabes papildu malas palielina transportēšanas virsmu, ļaujot iekraut vairāk preču. Piekabes pagarinātās malas var bagātināt ar rāmi ar brezentu.

bufetes BIS piekabei

BIS dēļi piekabei

BIS bufetes ar papildus komplektu 4 bufetes no liektas loksnes. Tie ir identiski tiem, kas tiek izmantoti standarta piekabē. Katram papildu bortu veidam var uzstādīt arī rāmi vai brezentu, veidojot daudzfunkcionālu komplektu, būtiski palielinot piekabes iespējas.

Pilnas piekabes malas

Pilnās piekabes malas ievērojami palielina jūsu piekabes transportēšanas jaudu. Piekabju bufetes ir vēl viens ļoti noderīgs automašīnu piekabju papildu aprīkojuma elements. Mūsu veikalā mēs piedāvājam plašu piekabes bortu klāstu: cietos bortus un sieta bortus. Bufetes pilnai piekabei sevi pierādīs vietās, kur tiek pārvadāti mazi, vaļīgi materiāli vai materiāli, kurus ir grūti nostiprināt ar transportēšanas lentēm. Turklāt sāni ļauj vēl plašāk paplašināt piekabi ar papildu piederumiem, piemēram, rāmi, brezentu vai citām pusēm. Unitrailer cietās malas ir izgatavotas no augstas kvalitātes auksti velmētas tērauda plāksnes, cinkotas, lai nodrošinātu augstu izturību pret koroziju.

Tērauda borti piekabei

Mēs pielāgojam savu produktu konkrēta piekabes modeļa izmēram. Mūsu sānos ir piemērotas Unitrailer, Martz, Temared piekabes, plašs modeļu klāsts, piemēram, Garden Trailer, ECO, BASIC. Sānu platums un garums ir pielāgots konkrētajam piekabes modelim.

Dēļi UNITRAILER piekabēm

Visus šos piederumus varat pasūtīt papildus mūsu interneta veikalā, sagatavojot savām vajadzībām pielāgotu komplektu. Jūs varat iegādāties papildu bortus jebkurā laikā – pat dažus mēnešus vai gadus pēc mūsu piekabes iegādes. Mēs kā ražotājs rūpējamies, lai tie vienmēr būtu pieejami, un nodrošinām atbilstošu izmēru bortu un citu piederumu ražošanas nepārtrauktību.
pixel