Izvēlieties savu valodu
valsts
bulgāru
čehu
dāņu
vācu
grieķu
angļu
spāņu
igauņu
franču
itāļu
lietuviešu
holandiešu
norvēģu
poļu
portugāļu
rumāņu
slovāku
slovēņu
zviedru
ukraiņu

atbalsta

Atrasto vienumu skaits: 13

Piekabes statīvi , lai atbalstītu piekabes jūgstieni vai sānu statīvi, lai stabilizētu piekabi iekraušanas laikā. Pieejams komplektos ar montāžas skavu.

Piekabju balsti

Piekabes domkrati

Piekabes balsti ievērojami atvieglo piekabes lietošanu. Piekabes jūgstieņa balsts palīdz to noturēt, atbalstot tā priekšējo daļu, kad piekabe nav savienota ar sakabi. Visbiežāk tos izmanto dīkstāvē vai tad, kad piekabe ir novietota ar kravu pie mājas vai garāžā. Pateicoties balstiem, piekabes slodze pēc sakabes atkabināšanas no automašīnas nesasvērsies uz priekšu.
Lielākajai daļai piekabju ražotājs jau ir izurbis caurumus balsta uzstādīšanai. Tomēr tā montāžai ir nepieciešama arī skava, pateicoties kurai jūs varat pacelt balstu braukšanas laikā, to pilnībā neizjaucot. Mūsu veikalā jūs atradīsiet gatavus komplektus, kas sastāv no balsta un skavas.

Piekabju atbalsta kājas

Piekabes atbalsta kājas var izmantot arī, lai stabilizētu piekabi iekraušanas laikā. Daudzos gadījumos iekraušanas laikā ir vērts izmantot gan riteņu bloķētājus, gan atbalsta kājas, lai panāktu pilnīgu piekabes stabilitāti. Transportēšanas virsma, kas parasti ir izgatavota no pretslīdes saplākšņa, bieži kavē iekraušanu, kavējot tās slīdēšanu. Pēc tam piekabe sāk kustēties, un atbalsta kājas ļauj tai noturēties vietā, vienlaikus nodrošinot lielāku visa komplekta stingrību.

Piekabes kājas

Kā redzat , piekabes kājas ir ļoti noderīgas. Ja Jūsu piekabe ar tām vēl nav aprīkota, Jums vajadzētu izvēlēties kādu no mūsu veikalā pieejamajiem komplektiem. Mēs piedāvājam ļoti izturīgus čuguna un tērauda sakausējumus, kas derēs jebkura veida piekabēm.
pixel