Jostu stropes

Atrasto vienumu skaits: 10

Siksnas stropes kravu transportēšanai un nostiprināšanai. Dažādi garumi un kravnesība. Ātrā piegāde. Atbilst Eiropas standartam EN1492-1: 2000, sertificējis GS un TUV.

jostas stropes

Celtņa stropes

Celtņa stropes tiek izmantotas dažādu veidu materiālu pārvadāšanai, kuru celšanai vai pārvietošanai ir nepieciešama siksna, piemēram, paletes, smagas ķīpas vai citi smagi priekšmeti. To priekšrocība ir iespēja ļoti ātri satvert objektu, neatrodot punktu, pie kura to piestiprināt. Šī iemesla dēļ tos izmanto pārkraušanā, būvlaukumos un noliktavās. Siksnas stropu spēks var sasniegt vairākas tonnas un garums var sasniegt vairākus metrus. Pārvadājot dažādas preces, parasti tiek izmantotas vairākas stropes vienlaikus, kas ļauj stabili un kontrolēti manevrēt ar kravu.



Poliestera stropes

Poliestera stropes , kuras piedāvājam mūsu veikalā, nāk no Polijas ražotāja un tām ir visi nepieciešamie sertifikāti un apstiprinājumi. Augstais drošības koeficients 7:1 apliecina to augstāko kvalitāti un izturību. Tie ir ideāli piemēroti smalkām precēm, kuras nesabojās poliestera stropes gludā virsma. Beigās tiem ir visuniversālākie cilpu galotnes. Siksnas stropes ir viegli atšķirt pēc violetas, dzeltenas vai zaļas krāsas, kas nosaka to parametrus un ļauj izvēlēties savām vajadzībām īstās stropes.

pixel