Piekabes ar sieta sāniem

Atrasto vienumu skaits: 23

Piekabes ar sieta sāniem papildus uzmontētas pamata vai papildu sānos. Īpaši noderīgi, pārvadājot zarus vai citas lielgabarīta preces, kas parasti neietilpst piekabē. Sānu malas ir pielāgotas mūsu piekabēm, un tās var jebkurā laikā izjaukt. Mēs piegādājam piekabes uz jebkuru vietu Polijā un Eiropā 24 stundu laikā pēc pasūtīšanas, kopā ar visiem nepieciešamajiem dokumentiem reģistrācijai.

Tīkla piekabes

Piekabes ar sieta sāniem mūsu veikalā ir pieejamas 3 dažādos izmēros: 150x106, 200x106 un 200x125 cm. Pateicoties tam, jūs varat izvēlēties piekabi, kas vislabāk atbilst jūsu vajadzībām. Mūsu ražotās sieta malas ir izgatavotas pēc izmēra, lai tās lieliski iederētos uzstādīšanas laikā. Lai tos uzstādītu piekabē, pietiek tikai ar divām atslēgām, un visa darbība aizņem maksimums dažas minūtes.

Piekabes, kas aprīkotas ar sieta sāniem, tiek izmantotas visu gadu. Ja vēlaties pārvadāt lietas, kurām nepieciešama augstāka transportēšanas virsma, šim nolūkam varat izmantot papildu sieta malas. Tie ir izgatavoti no ļoti izturīga cinkota tērauda, tāpēc uz tiem var ieāķēt vai atbalstīt dažāda veida preces.


Piekabes ar sieta pagarinājumu

Piekabes ar sieta pagarinājumiem vislabāk pasūtīt komplektā jau piekabes izvēles posmā. To izmēri nozīmē, ka vēlāk piegāde būs dārgāka, un, izvēloties tos, pērkot piekabi, jūs ietaupāt daudz naudas. Ja kādā no pārvadājumiem tie nav nepieciešami, varat tos vienkārši noņemt un atstāt garāžā vai noliktavas telpā.

Meklēt Auto piekabes
pixel