Cauruļu āķi

Atrasto vienumu skaits: 21

Uzkabes cauruļveida jūgstieņam vieglajām piekabēm bez bremzēm un pārbraukšanas ierīcēm bremzētām piekabēm. Ražo AL-KO , KNOTT vai WINTERHOFF . Ļoti izturīgi un droši āķi āķa lodei ar dažādām fi.

Āķi jūgstieņa caurulei

Lodīšu āķi caurulei

Caurules lodveida sakabes tiek uzstādītas jūgstieņiem un pārejas ierīcēm ar cauruļveida profilu, ko izmanto daudzi piekabju ražotāji. Cauruļu āķi tiek izmantoti, lai savienotu piekabi ar transportlīdzekli, uzbīdot tos uz vilkšanas lodītes. Tādā veidā tiek izveidots drošs savienojums, kas var izturēt norādīto slodzi. Šī iemesla dēļ katrai cauruļu sakabei jābūt saskaņotai ar piekabes GVW.

Cauruļu āķi

Cauruļu āķiem ir nodiluma indikators un savienojuma pareizības indikators. Braukšanas drošība ar piekabi lielā mērā ir atkarīga no pareiza savienojuma ar transportlīdzekli, tāpēc ir vērts nomainīt lodveida sakabi ar cauruli atbilstoši tās nodilumam. Dažiem cauruļu āķu modeļiem ir papildus uzstādīts turētājs spraudnim no elektrosistēmas, kas ļauj to iestrādāt tā, lai braukšanas laikā tas nesamirktu un nesasmērētos.
pixel