Izvēlieties savu valodu
valsts
bulgāru
čehu
dāņu
vācu
grieķu
angļu
spāņu
igauņu
franču
itāļu
lietuviešu
holandiešu
norvēģu
poļu
portugāļu
rumāņu
slovāku
slovēņu
zviedru
ukraiņu

Vienasas piekabes

Atrasto vienumu skaits: 79

Vieglas vienasas piekabes GVW līdz 750 kg. Paredzēts bagāžas, preču un materiālu pārvadāšanai. Mēs piegādājam uz jebkuru vietu Polijā 24 stundu laikā.

Vienasas piekabes

Vienasas bagāžas piekabes

Vienasas piekabe ir labākais risinājums lielākajai daļai privāto un uzņēmumu lietojumu, pateicoties tās lielajai kravnesībai, labai manevrētspējai un izturībai. Vairāk nekā 600 kg kravnesība (GVW līdz 750 kg) Jūsu automašīnai ar transportēšanas virsmas izmēriem 150x106, 200x106 vai 200x125 ievērojami atvieglos dažāda veida materiālu, preču vai instrumentu transportēšanu. Šādām vajadzībām lieliski derēs piekabes uz vienas ass bāzes. Tie ir ļoti manevrētspējīgi un nodrošina ļoti labus braukšanas apstākļus, pateicoties modernajai AL-KO vai KNOTT asij, kuras pamatā ir vērpes vārpstas. Vienas ass izmantošana padara vienass piekabes par vienu no lētākajām tirgū. Jaunā tipa vadāmās asis nodrošina ērtu braukšanu ar piekabi bez atsitiena pat ar tukšu kasti. Tā ir labākā izvēle cenas/kvalitātes kategorijā, ieteicama lielākajai daļai klientu.

Vienasas pašizgāzēji piekabes

Piekabes ar vienu asi apgāžoties ļauj apgāzt transporta virsmu, atvieglojot preču iekraušanu un izkraušanu. Visām mūsu piedāvātajām UNITRAILER piekabēm ir noliecama jūgstieņa, kas ļauj apgāzties. Pateicoties atvērtajam un noņemamajam aizmugurējam dēlim, visi irdenie materiāli, piemēram, smiltis, zeme vai, piemēram, zari, izkraušanas laikā paši noslīdēs, padarot to ātru. Papildus transportēšanas virsmas sasvēršanai tas ļauj arī ļoti ērti uzglabāt piekabi. Gandrīz plakana sakabes stienis ļauj novietot piekabi aizmugurē blakus mājai vai garāžā. Pilnībā atvērtā jūgstieņa netraucēs, un jums ir nepieciešams tikai nedaudz vairāk par 2 metriem telpas augstuma, lai droši novietotu savu piekabi. Šī funkcija nav pieejama lielākajai daļai lētu vienass piekabju. Ļoti bieži lietotas pirms dažiem gadiem ražotām vienass piekabēm un no tirgū esošajām piekabēm arī šādas funkcionalitātes nav. Tāpēc ir vērts izvēlēties piekabi no mūsu veikala, kas atšķiras ar šādu iespēju.

Vienasas piekabes ar pašizgāzēju

Mūsu vienasas pašizgāzēju piekabes tiek ražotas Polijā, pamatojoties uz augstas kvalitātes slavenu zīmolu sastāvdaļām. Mūsu piekabju konstrukcijas ir izstrādātas un pārbaudītas tā, lai tās izturētu pat ļoti intensīvu izmantošanu. Papildu atbalsta sija zem transportēšanas virsmas izceļ mūsu piekabes, palielinot to stingrību un izturību. Pretkorozijas aizsardzība cinkotu metāla elementu veidā padara piekabes izturīgas pret braukšanu un uzglabāšanu dažādos laikapstākļos daudzus gadus. Esam pārliecināti par mūsu piedāvāto kvalitāti, tāpēc katrai vienass piekabei sniedzam divu gadu garantiju. Vienas piekabes nodrošina arī daudz zemākas ekspluatācijas izmaksas. Atsevišķi dubļusargi un riteņu pāris nozīmē, ka vienasas piekabes iespējamā remonta vai nolietoto komponentu nomaiņas izmaksas ir daudz zemākas nekā piekabēm ar divām asīm.
Meklēt Auto piekabes
pixel