Papildu aprīkojums

Atrasto vienumu skaits: 110

Papildaprīkojums auto piekabēm : vāki, rāmji, bis borti, sieta borti visiem UNITRAILER piekabju modeļiem.

Aprīkojums automašīnu piekabēm

Plaukti automašīnu piekabēm

Automašīnu piekabju bagāžnieki ir konstrukcijas, kas ļauj pacelt piekabes transportēšanas virsmu un uzlikt tai aizsargbrezentu. Statīviem ir dažādi augstumi atkarībā no vajadzībām. Mūsu veikalā jūs atradīsiet plakanos rāmjus piekabēm, kā arī rāmjus ar augstumu no 40 līdz 140 cm . Statīvi ir izgatavoti pēc izmēra un piemēroti UNITRAILER piekabēm. Standartā pārdodam komplektācijā ar brezentu, bet nepieciešamības gadījumā varam piedāvāt arī kā patstāvīgu preci.

Brezents auto piekabēm

Brezents piekabēm plakano brezentu gadījumā ir jāpiešuj atbilstoši rāmja vai transportēšanas virsmas izmēram. Viņu uzdevums ir aizsargāt piekabē iekrautās preces no laikapstākļiem: lietus, sniega, vēja vai saules. Izgatavoti no ūdensnecaurlaidīga materiāla, tie ļauj drošā veidā pārvadāt jebkura veida preces uz piekabes neatkarīgi no laikapstākļiem ārā. Brezenti ir piestiprināti piekabes sāniem ar speciālu elastīgu auklu, kas uzvilkta uz pārsega āķiem. Pateicoties tam, tie vienmēr ir ideāli izstiepti, un to uzvilkšana un novilkšana notiek uzreiz.

Papildu dēļi piekabēm

Bis vai sieta borti ir vēl viens ļoti noderīgs automašīnu piekabju papildu aprīkojuma elements. Papildu malas piekabēm palielina piekabes transportēšanas virsmu, ļaujot iekraut vairāk preču. Bufetes bis ir papildu komplekts ar 4 bufetēm, kas izgatavotas no liektas loksnes. Tie ir identiski tiem, kas tiek izmantoti standarta piekabē. Tīkla malām ir atšķirīga struktūra, kas ļauj labāk transportēt dažādus materiālus, piemēram, lapas vai zarus. Katram papildu bortu veidam iespējams uzstādīt arī rāmi vai brezentu, veidojot pilnu komplektāciju un būtiski palielinot piekabes iespējas.
pixel