Transporta līnijas

Atrasto vienumu skaits: 66

Transporta līnijas

Transportēšanas jostas ar spriegotāju kravas nostiprināšanai. Tos var izmantot, piemēram, evakuatoram , piekabei vai kā bagāžas savilkšanas siksnas . Kā ražotājs mēs nodrošinām visaugstāko rūpību un izturību, ko apliecina GS TUV sertifikāts. Mūsu veikalā iegādātā transportēšanas lente var tikt izmantota kā transportēšanas aizsardzība starptautiskajos maršrutos, pateicoties atbilstībai Eiropas standartam EN 12195-2. Mūsu piedāvājumā atradīsiet stiprinājuma siksnas ar garumu no 3 līdz 10 metriem un izturību no 1 līdz 5 tonnām. Kravas nostiprināšana ar viņu palīdzību ir ļoti vienkārša un ērta. Pārdodam savas transporta siksnas ar spriegotāju, kas ļauj tās pareizi pievilkt vien dažu mirkļu laikā.

Transporta līnijas

Transporta siksnas no ražotāja

Transporta lentes kravas nostiprināšanai no Polijas ražotāja ar nepieciešamo sertifikātu. Mūsu veikalā pārdodam jaunas transporta lentes, kas ražotas attiecīgajā kalendārajā gadā. Stropes derīguma termiņš ir atkarīgs no lietošanas veida un poliestera stropu gadījumā nav noteikts likumā. Tomēr ir vērts parūpēties par savām transporta lentēm un pietiekami bieži tās nomainīt, lai nodrošinātu pārvadājamās kravas drošību. Pakļauts lielai slodzei, lietus, sniega vai ļoti spēcīgas saules iedarbībai un aizsargājošus priekšmetus ar asiem galiem. Transporta lentēm ir jābūt labā stāvoklī un ļoti izturīgām, lai tās atbilstu tām izvirzītajiem uzdevumiem. Šādas jostas atradīsiet mūsu veikalā. Jostu cena ir ļoti pievilcīga, jo esam to tiešais ražotājs. Lai ietaupītu vairāk, pasūti visu komplektu uzreiz un saņemsi papildus atlaidi.

Stiprinājuma siksnas kravas nostiprināšanai

Stiprinājuma siksnām kravas nostiprināšanai jāatbilst konkrētās kravas prasībām. Vissvarīgākie ir trīs jautājumi: jostas garums, biezums un izturība. Siksnu garumam jābūt pietiekamam, lai nosegtu visu kravu un piestiprinātu siksnas pie stiprinājuma kronšteiniem vai āķiem, lai transportētās preces noturētu vienuviet. Transporta lentu platums ir saistīts ar to izturību. Jo platākas jostas, jo lielāka izturība. Pati jostas izturība ir sadalīta divās vērtībās: jostas izturība un stiepes izturība. Ir ļoti svarīgi, lai šīs vērtības atbilstu spēkiem, kas transportēšanas laikā iedarbosies uz siksnām. Piestiprināšanas jostas nolietojas atšķirīgi atkarībā no tā, ko tās piesprādzētas, kas ir jāņem vērā, mainot frekvenci.

Transporta siksnas ar spriegotāju

Papildus pašai transportēšanas siksnai ļoti svarīgs ir arī spriegotājs. Tas ir jāizvēlas un jāpielāgo jostai, ar kuru tai jāsadarbojas un jāuztur tieši tādi paši parametri. Transporta siksnas parasti tiek pārdotas komplektos ar spriegotāju, kas atrisina tā izvēles problēmu. Jostu spriegotājiem jābūt izturīgiem un ērti lietojamiem. Pareizi profilēts, garš rokturis atvieglo pareizu siksnu nospriegošanu un saīsina kravas nostiprināšanas laiku. Mūsu veikalā Jūs atradīsiet transportēšanas siksnas ar tirgū ērtākajiem spriegotājiem, kas darbosies jebkurā situācijā.
pixel