Piekabes ar plakanu brezentu

Atrasto vienumu skaits: 37

Piekabes ar plakanu brezentu, kas pasargā transporta virsmu pret lietu, sniegu, putekļiem, dubļiem un izkrišanu no piekabes braukšanas laikā. Mūsu brezenta piekabes ir pieejamas dažādos izmēros un ar pilno masu līdz 750 kg. Mēs piegādājam tos uz jebkuru vietu Polijā vai Eiropā tieši no mūsu rūpnīcas ar visiem nepieciešamajiem dokumentiem reģistrācijai.

Brezenta piekabes

Auto piekabes ar brezentu

Automašīnu piekabes ar plakanu brezentu iegādājas cilvēki, kuri vēlas aizsargāt uz sava transporta virsmas pārvadājamās lietas. Ar piekabju pamata versijām uz tām pārvadātās preces ir atsegtas. Tas pakļauj kravu jebkādiem laikapstākļiem, kā arī putekļiem un, piemēram, dubļiem, kas braukšanas laikā var kļūt netīri.

Pērkot vieglās piekabes ar plakano tentu, mēs pasargājamies no šādiem apstākļiem par ļoti zemu cenu. Ūdensizturīgi augstas kvalitātes plakanie brezenti ir salīdzinoši lēti. Tie, kas ir pieejami mūsu interneta veikalā, ir pielāgoti, lai lieliski atbilstu mūsu piekabēm un aptvertu visu kravas telpu.


Plakana brezenta uzlikšana uz piekabēm

Pateicoties atbilstošiem brezenta izmēriem un lokanajai loksnes virvei, tā uzlikšana uz piekabēm ir ārkārtīgi vienkārša un aizņem tikai dažas sekundes. Vienkārši uzlieciet brezentu uz priekšējā dēļa un pēc tam noregulējiet to visā garumā, līdz tas pieķeras aizmugures dēļa stūriem. Tādā veidā uzvilkto brezentu pēc tam vajadzētu izstiept, izvelkot loksnes auklu caur tajā esošajiem caurumiem, pēc tam pievelkot to pēc iespējas ciešāk un piekabinot pie dēļu rokturiem, kas atrodas uz piekabēm.

Piekabju, kas aprīkotas ar plakanu tentu, trūkumi ietver iespējamā transportēšanas augstuma ierobežošanu līdz maksimālajam sānu augstumam. Kas attiecas uz mūsu piekabēm, tad to kravnesība būs 32 cm . Tomēr, kad nepieciešams augstāks brezents, izvēlieties versiju ar papildu rāmi un augsto brezentu. Tad jūs pat iegūsit papildu 80 cm augstumu.

Meklēt Auto piekabes
pixel