Elektrības saišķi

Atrasto vienumu skaits: 28

Elektriskās instalācijas automašīnu piekabēm un evakuatoriem ar 13 vai 7 kontaktu savienotāju un bajonetes spraudņiem. Elektrības instalācijas dažāda garuma piekabēm daudziem populāru ražotāju modeļiem.

piekabes vadu instalācija

Elektriskās siksnas vieglajām piekabēm

Vieglo piekabju elektriskajām siksnām ir savienojumi ar aizmugurējiem gabarītlukturiem. Taču tie nav aprīkoti ar spraudņiem gabarītgaismas lukturiem, kas nepieciešami lielākām piekabēm. Vieglās piekabes ir aprīkotas ar atstarotājiem, tāpēc šī iekārta ir ideāli piemērota šāda veida piekabēm. Mūsu veikalā piedāvātajām vieglo piekabju elektroinstalācijām ir fiksēti piekabes garuma diapazoni, kuriem tās derēs. Pērkot, pārbaudiet, kura siksna atbilst piekabei, vai konsultējieties ar mūsu speciālistiem pa tērzēšanu vai pa tālruni.

Elektriskās siksnas evakuatoriem

Evakuatoriem paredzēto elektrisko instalāciju garums lielāko modeļu gadījumā var būt līdz astoņiem metriem. Šīs siksnas ir aprīkotas ar 13 kontaktu savienotāju, kas nodrošina pareizu atpakaļgaitas luktura darbību, kas nepieciešama piekabēm ar pilno masu virs 750 kg. Evakuatora uzkabes, ko pārdodam mūsu veikalā, ir ļoti izturīgas un izturīgas pret dažādiem laikapstākļiem. Ja vēlaties būt pārliecināts, ka jūsu evakuatorā uz ceļa nenotiks īssavienojums vai elektroinstalācijas bojājums, jums vajadzētu izvēlēties mūsu piedāvājumu.
pixel