Aizmugurējie lukturi

Atrasto vienumu skaits: 138

Aizmugurējie kombinētie lukturi piekabēm un piekabes numura zīmes apgaismojums pieejami atsevišķi vai komplektos. Populāra kombinēto aizmugurējo lukturu sērija no ASPÖCK , DOBPLAST , FRISTOM . Mūsu veikalā jūs saņemsiet visas MULTIPOINT sērijas lampas ar ātru piegādi.

Aizmugurējie kombinētie lukturi piekabēm

Aizmugurējie kombinētie lukturi

Aizmugurējie kombinētie lukturi standarta aprīkojumā ir aprīkoti ar gabarītlukturi, bremžu lukturi, miglas lukturi, numura zīmes apgaismojumu un virzienrādītāju. Izvēloties tos, pievērsiet uzmanību divpusēju versiju pieejamībai, kuras nav savstarpēji aizstājamas. Ja nepieciešams aizmugurējais kombinētais lukturis piekabes labajai pusei, izvēlieties lukturi ar uzrakstu "labais". Visām mūsu piedāvātajām kombinētajām lampām ir atbilstošs apstiprinājums.

LED kombinētās lampas

Kombinētās lampas , kas izgatavotas LED tehnoloģijā, ļauj ietaupīt enerģiju un ilgāk darboties. Mūsdienu gaismas diodes, kas tiek izmantotas kombinētajos aizmugurējos lukturos, var izturēt pat desmitiem tūkstošu stundu nepārtrauktu darbību. Arī korpusa dizaina ziņā plašākas iespējas dod LED aizmugurējie lukturi, kas var būt plānāki, jo gaismas diodes silda mazāk nekā parasta spuldze, vai arī var būt interesantākas formas.

Aizmugurējie lukturi piekabēm

Piekabju aizmugurējiem lukturiem vieglo piekabju gadījumā, t.i., tiem, kuru pilna masa (GVM) nepārsniedz 750 kg, nav jāaprīko ar atpakaļgaitas lukturi. Pateicoties tam, tie ir pieejami par labākām, ekonomiskākām cenām. Parasti taču arī šāda veida lampās ir vieta, kur uzstādīt atpakaļgaitas spuldzi, ko var iegādāties atsevišķi un pēc tam izmantot visu veidu piekabēs.
pixel