Izvēlieties savu valodu
valsts
bulgāru
čehu
dāņu
vācu
grieķu
angļu
spāņu
igauņu
franču
itāļu
lietuviešu
holandiešu
norvēģu
poļu
portugāļu
rumāņu
slovāku
slovēņu
zviedru
ukraiņu

Asis un balstiekārtas sastāvdaļas

Atrasto vienumu skaits: 179

Asis piekabēm un amortizatoriem no slaveniem ražotājiem AL-KO un KNOTT bremzētās vai bezbremzētās versijās daudzos izmēros un atšķirīgos stiprinājuma skrūvju attālumos. Mums ir īpaši bremžu troses, rokturi, bremžu loki un amortizatori mūsu pārdotajām vērpes asīm. Apskatiet mūsu piekabes asu un piekabes asu amortizatoru piedāvājumu.

piekabes asis, bowden trose, ass amortizatori

AL-KO un KNOTT piekabju asis

Piekabes asis ir viens no svarīgākajiem elementiem visā piekabes konstrukcijā. No tiem ir atkarīga piekabes izturība, vadāmība un kopējā masa. Pēdējos gados lielākie piekabju asu ražotāji AL-KO un KNOTT ir ieviesuši mūsdienīgus risinājumus, kas ļāva nomainīt vecās asis, kas balstītas galvenokārt uz lokšņu atsperēm, pret moderniem produktiem. Pašlaik piekabēs ražotās un uzmontētās asis galvenokārt ir vērpes asis, kas ir atsperotas uz vērpes vārpstām, piemēram , ass piekabes modelim VG7 750 kg. Tie ir pieejami divās versijās: nebremzētas piekabes asis un bremzētas piekabes asis . Tiem ir raksturīga labāka ceļa nelīdzenumu slāpēšana pat pie nelielas slodzes, ļoti laba vadāmība un izturība, kas ļauj tos izmantot piekabē daudzus gadus. Ja neesat atradis savai piekabei īstās asis, lūdzu, sazinieties ar mums pa tālruni vai e-pastu un mēs to atvedīsim jums pēc īpaša pasūtījuma, lai jūs atkal varētu baudīt drošu un efektīvu piekabi.

Bowden troses - AL-KO bremžu troses

AL-KO ražotie Bowden kabeļi ir lieliski piemēroti jebkurai bremzējamai piekabei. Mūsu veikalā mēs piedāvājam bremžu troses dažādām pārvadīšanas ierīcēm. Pateicoties tam, jūs viegli atradīsit to, kas būs piemērots jūsu piekabei. Jūsu drošība ir atkarīga no pareizas kabeļu izvēles un pieslēgšanas, tāpēc ir vērts konsultēties ar mūsu speciālistiem, kas palīdzēs izvēlēties pareizos bovdenkabeļus konkrētajam piekabes modelim. Mūsu piedāvātās bremžu līnijas ir izgatavotas no īpašiem materiāliem, kas ir izturīgi pret ūdeni, putekļiem, smiltīm un citām lietām, ar kurām jūs varat saskarties uz ceļa. Viņi arī nebaidās no laika apstākļiem un turēšanas zem mākoņa. Netaupiet uz savu un citu satiksmes dalībnieku drošību. Bowden kabeļi nolietojas tāpat kā jebkura cita daļa, tāpēc ir vērts tos ik pa laikam nomainīt.

Piekabes asu amortizatori

AL-KO un KNOTT piekabes asu amortizatori palīdz asis absorbēt visus ceļa nelīdzenumus. Ja jums rūp augstākais komforts, braucot ar un bez kravas, piekabes balstiekārtas atbalsts uz ass ar amortizatoriem būs labākā izvēle. Asu amortizatori jākonfigurē atbilstoši GVW. Parasti ražotāji norāda noteikta veida amortizatoru izturību ar dažādām krāsām. Pārbaudiet, kurš amortizators atbilst jūsu piekabē izmantotajām asīm vai lūdziet palīdzību mūsu speciālistiem, kuri ieteiks pareizo produktu.
pixel