Izvēlieties savu valodu
valsts
bulgāru
čehu
dāņu
vācu
grieķu
angļu
spāņu
igauņu
franču
itāļu
lietuviešu
holandiešu
norvēģu
poļu
portugāļu
rumāņu
slovāku
slovēņu
zviedru
ukraiņu

Piekabes ar BIS bortiem

Atrasto vienumu skaits: 20

UNITRAILER piekabes ar papildu BIS malām, kas palielina piekabes transportēšanas virsmu. Pateicoties papildu sāniem, jūs varat pārvadāt vairāk preču uz piekabes. Mūsu piekabēm jūs varat uzstādīt vienu vai divas papildu sānu malas, iegūstot piekabes transportēšanas virsmas augstumu līdz 96 cm piekabēm ar TRĪSJĀM malām . Pasūtiet piekabi ar papildu bortiem uz adresi Polijā vai Eiropā tieši no ražotāja. Piegāde 24 stundu laikā pēc pasūtījuma veikšanas ar pilnu dokumentāciju, kas nepieciešama reģistrācijas laikā.

Piekabes ar papildus dēļiem

Piekabes ar papildu bortiem iegāde ir labākais veids, kā atrisināt problēmu, kas vienmēr rodas, pērkot šāda veida transportlīdzekli, t.i., nepietiekamas vietas. Izvēloties piekabi, jūs parasti zināt, ko ar to visbiežāk transportēsit. Vislabāk būtu pasūtīt pēc iespējas garāku piekabi, taču, pirmkārt, piekabēm cena pieaug līdz ar to garumu, otrkārt, jo garāka piekabe, jo sliktāk manevrēt.

Tāpēc optimālākais risinājums varētu būt iegādāties kādu no piekabēm ar BIS bortiem, kas novietoti uz pamata sāniem, tādējādi palielinot transportēšanas virsmas augstumu. Mūsu piekabēm varat uzlikt līdz diviem papildu bortu līmeņiem, iegūstot piekabi ar TRĪSJĀM malām un gandrīz metru augstumu. Papildus borti ir izgatavoti no tērauda, kas padara tos ļoti izturīgus un uz tiem var atspiesties jebkādas preces, ko nevar izdarīt, piemēram, ar piekabi tikai ar augstu rāmi.


Piekabes ar sānu pagarinājumu

Mums ne vienmēr ir nepieciešama liela kravas telpa, un tad mēs varam redzēt priekšrocības, pērkot kādu no piekabēm ar sānu pagarinājumiem, proti, iespēju to ātri izjaukt. Izgatavoti pēc izmēra un lieliski pieskaņoti piekabēm, un tos var noņemt tikai ar divām uzgriežņu atslēgām dažu minūšu laikā. Tie ir pilnībā cinkoti, tāpēc varat tos novietot garāžā vai noliktavā, neuztraucoties par rūsu, un izmantot tikai tad, kad tie atkal būs nepieciešami.

Ir vērts apsvērt sānu pagarinājumu iegādi, pasūtot piekabi mūsu interneta veikalā. Izlemjot tos iegādāties kopā ar piekabi, jūs ietaupāt uz piegādes rēķina, kas ir diezgan dārga preču lielo izmēru dēļ. Tāpēc apskatiet mūsu piekabes ar BIS sāniem un pasūtiet sev piemērotāko tūlīt. Tāpat neaizmirstiet par plakanu pārsegu vai rāmi ar brezentu, lai pasargātu transportējamos priekšmetus no lietus, putekļiem vai sniega. Varat arī viegli tos uzstādīt uz papildu paplašinājumiem.

Meklēt Auto piekabes
pixel