Piekabju piederumi

Atrasto vienumu skaits: 293

Piederumi automašīnu piekabēm , treileriem un evakuatoriem. Ja jums ir nepieciešami kādi aksesuāri, kas noder, ceļojot ar piekabi vai evakuatoru, mūsu veikalā atradīsiet plašu šādu preču izvēli. Skatiet, kādus piederumus ir vērts pasūtīt savai piekabei, un padariet ceļošanu ar to vēl ērtāku.

Piekabju piederumi

Auto piekabju piederumi

Automašīnas piekabes piederumi var būt ļoti dažādi atkarībā no tā, cik daudz funkciju šāds transportlīdzeklis veic. Tomēr visām piekabēm ir viena kopīga problēma, kas jāņem vērā katram īpašniekam, proti, drošība. Automašīnas piekabes nodrošināšana pret zādzību ir ļoti vienkārša. Uzmontēts uz sakabes vai pārbraukšanas ierīces, tas ļauj justies droši katrā ceļojumā. Cita veida drošību nodrošina piekabju drošības tīkli , kas pasargā kravu no bojājumiem vai izkrišanas braukšanas laikā.

Evakuatoru piederumi

Mūsu veikalā pieejamie piederumi ir paredzēti arī auto evakuatoriem. Pārdodam U veida skrūves un stiprinājumus transportēšanas siksnām, riteņu paliktņus, rumbu pārsegus un daudzus citus piederumus, kas noderēs katrā auto vedējā. Garākos braucienos ar evakuatoru ir vērts pa rokai būt noderīgiem piederumiem, kas, piemēram, paātrinās transportlīdzekļa iekraušanu un izkraušanu no evakuatora. Ja meklējat aksesuāru, kuru neesat atradis mūsu veikalā, lūdzu, sazinieties ar mums pa tālruni un mēs palīdzēsim un sagādāsim to jums!
pixel