Izvēlieties savu valodu
valsts
bulgāru
čehu
dāņu
vācu
grieķu
angļu
spāņu
igauņu
franču
itāļu
lietuviešu
holandiešu
norvēģu
poļu
portugāļu
rumāņu
slovāku
slovēņu
zviedru
ukraiņu

Marķierlampas

Atrasto vienumu skaits: 87

Tradicionālās un LED gabarītgaismas piekabēm , evakuatoriem un treileriem. Balts-sarkanas, baltas un oranžas gabarītgaismas no FRISTOM, ASPÖCK, HORPOL un UNITRAILER. Augstākās kvalitātes marķieri ērtai montāžai ar tūlītēju piegādi.

LED marķierlampas

Piekabes gabarītgaismas

Gabarītgaismas automašīnu piekabēs, puspiekabēs un citos mehāniskajos transportlīdzekļos jāizmanto saskaņā ar kritērijiem, kas stingri noteikti Eiropas standartā, kas ietverts noteikumos ECE 48. Gabarītlukturiem ir jānodrošina pietiekama redzamība un drošība gan uz ceļa, gan stāvēšanas laikā. . Mūsu veikalā jūs atradīsiet marķierus, kas atbilst visām homologācijas prasībām un ir paredzēti visu veidu piekabēm.

LED marķieri piekabēm

Pateicoties to LED konstrukcijai , LED gabarītlampas ir daudz izturīgākas un to kalpošanas laiks ir pat vairāki desmiti tūkstošu stundu. Labi marķieri palīdz braucot ar piekabi pēc tumsas iestāšanās, jo ļauj redzēt visu piekabes kontūru. Tas padara katru manevru daudz vieglāku un precīzāku. Atkarībā no piekabes veida tiek izmantoti standarta gabarītgaismas lukturi, kas uzstādīti tieši uz piekabes, vai gabarītgaismas lukturi uz elastīgas gumijas sviras. Ir arī priekšējie, sānu un aizmugurējie gabarītlukturi. Katrs no šiem lampu veidiem ir atrodams mūsu interneta veikalā.

Marķierlampas evakuatoram

Evakuatora apgaismojumu ļoti bieži ceļu pārbaudēs kontrolē visa veida dienesti. Piekabju gabarītgaismas lukturi ir īpaši noderīgi automašīnu piekabju izmēra un to darbības apstākļu dēļ. Ļoti bieži tie ir nelabvēlīgi apstākļi kaut kur ceļa vidū vai šaurā laukumā, kur evakuatora kontūru redzamībai ir izšķiroša nozīme, lai iekraušana vai izkraušana būtu veiksmīga un droša.
pixel