Uzkabes un pārplūdes ierīces

Atrasto vienumu skaits: 96

Piekabju sakabes un bremzētām piekabēm. Vai jums rūp droša piekabes savienošana ar automašīnu? Parūpējieties par to, iegādājoties jaunu sakabi. Mūsu veikalā Jūs atradīsiet sakabes AL-KO , KNOTT , WINTERHOFF un STEELPRESS piekabēm ar GVW no 700-3500 kg par ļoti labām cenām.

Piekabes sakabes

Piekabes sakabes

Piekabes sakabes tiek izmantotas, lai savienotu piekabi ar transportlīdzekli. Mēs izšķiram "V" jūgstieni , "T", kvadrātveida jūgstieni vai cauruļu āķus . Mēs tos atšķiram pēc maksimāli pieļaujamā DMC, spiediena uz āķa lodītes un montāžas caurumu attāluma. Ja sakabes ir pieejamas mūsu interneta veikalā, visa informācija, kas nepieciešama, lai tās izvēlētos konkrētajam piekabes modelim, ir atrodama preces kartē.
Piekabes sakabes ir aprīkotas ar nodiluma indikatoru, kas palīdz noteikt, kad ir laiks nomainīt pašlaik sēdošo sakabi. Sakabes pareizības indikators ir atvieglojums, ko standarta aprīkojumā izmanto arī lielākajā daļā piekabes sakabes. Pateicoties tam, varam būt pārliecināti, ka piekabes savienojums ar auto ir pareizs un tas neatdalīsies braukšanas laikā.

Uzkabes piekabēm ar bremzi

Uzkabes piekabēm ar bremzi sauc arī par pārskrējiena ierīcēm. Šajā gadījumā izstrādājums ir vesels elements, kas satur gan uzbrucēju, gan bremzi un tērauda korpusu, kas tos savieno. Pārplūdes ierīču gadījumā ir iespējams nomainīt atsevišķas komplekta daļas. Lodveida sakabes un amortizatorus pārplūdes ierīcēm var iegādāties atsevišķi.
Pārbraukšanas ierīces tiek izmantotas smagajām piekabēm, bremzētām ar pilno masu virs 750 kg. Tos izmanto, lai darbinātu pārskrējiena bremzi, un tie ir piestiprināti pie automašīnu piekabju un evakuatoru jūgstieņiem. Vieglajām piekabēm nav nepieciešams uzstādīt bremzes. To neprasa likums un spēki, kas darbojas, braucot ar piekabi ar pilno masu līdz 750 kg. Tomēr lielākām piekabēm ir nepieciešama bremze. Tā lietošana nodrošina drošību, velkot piekabi, un samazina transportlīdzekļa bremžu nodilumu.

Uzkabes auto piekabei

Automašīnas piekabes sakabes nolietojas vairāk, jo vairāk kravas tiek pārvadātas uz piekabi. Ja piekabe tiek izmantota bieži un ar praktiski pilnu slodzi, sakabe būs jāmaina daudz biežāk. Pirms katra brauciena ar piekabi ir vērts pārbaudīt sakabes nodilumu.
Piekabes āķi ir vienīgais elements, izņemot atdalāmo kabeli, kas savieno piekabi ar transportlīdzekli. Precīzs vilkšanas lodes novietojums, kam pilnībā jāatrodas ligzdā, un sakabes bloķētājs garantē drošu braukšanu. Augstas kvalitātes āķi no pārbaudītiem vācu ražotājiem, kurus mēs iesakām, ietver komponentus no AL-KO , KNOTT , WINTERHOFF un STEELPRESS . Viņu pārbaudītie risinājumi garantē sirdsmieru uz ilgu laiku. Izvēlieties stingru sakabi, kas derēs jūsu piekabei, un pasūtiet to mūsu veikalā ar ātru piegādi mājās!
pixel