Izvēlieties savu valodu
valsts
bulgāru
čehu
dāņu
vācu
grieķu
angļu
spāņu
igauņu
franču
itāļu
lietuviešu
holandiešu
norvēģu
poļu
portugāļu
rumāņu
slovāku
slovēņu
zviedru
ukraiņu

Sānu naži rapšu sēklām

Atrasto vienumu skaits: 1

Mūsu piedāvātās sānu izkaptis rapsim nāk no Polijas ražotāja Profix . Tālāk norādītie produkti ir augstākās kvalitātes, tādējādi nodrošinot lietošanas ilgmūžību un drošību. Mūsu veikalā Jūs atradīsiet elektriskos sānu nažus un hidrauliskos sānu nažus, kas paredzēti montāžai uz galdiem vai patstāvīgam darbam ražas novākšanas agregātā. Ja sagaidāt efektīvu griešanu, piedāvātā sānu griezēju izvēle attaisnos jūsu cerības. Ja jums ir kādi jautājumi, lūdzu, sazinieties ar mums. Mēs esam šeit, lai jums palīdzētu.

Lauksaimniecības tehnikas daļas

Hidrauliskais sānu griezējs rapšu sēklām

Hidrauliskā sānu izkapts rapsim ir mūsu klientu visbiežāk izvēlētais risinājums. Šīs iekārtas iegādei ir daudz priekšrocību un ļoti maz trūkumu. Pirmkārt, hidrauliskajam sānu griezējam ir visa hidrauliskā sistēma, kas iebūvēta tabulā, t.i., sūknis, eļļas tvertne, divi hidrauliskie motori un vadi. Tas nozīmē, ka atliek tikai uzmontēt galdu un uzlikt siksnu, lai pārnestu piedziņu no rezerves riteņa uz galda riteni. Jums nav jāuztraucas par elektriskajiem pieslēgumiem, tāpēc jūs ietaupāt savu laiku.

Vēl viena hidrauliskā sānu griezēja priekšrocība ir tā, ka tā pretestība jebkurai pārslodzei ir ļoti augsta, un sistēmas darbība nav pārāk skaļa. Visa hidrauliskā sistēma ir kvalitatīva, pateicoties kurai tā nepārkarsīs pat ilgstošas darbības laikā. Hidrauliskie sānu naži ir paredzēti saimniecībām ar lielu platību rapša novākšanai. Mūsu piedāvājumā Jūs atradīsiet hidraulisko sānu griezēju ar svaru 28 kg un pļaušanas augstumu 135 cm . Izmantojot hidraulisko sānu griezēju, atcerieties, ka ir nepieciešams periodiski pārbaudīt eļļas līmeni un nomainīt to. Norādījumi, kas jāņem vērā, ir eļļas plūsma, kurai jābūt ne vairāk kā 20 l/min , un to nedrīkst pārsniegt. Hidrauliskā rapša sānu naža montāžas un demontāžas laikā gan kombains, gan citas tam pievienotās ierīces ir jāizslēdz.


Elektriskais sānu griezējs

Mūsu piedāvātā elektriskā sānu izkapts ir 12 V vai 24 V izkapts. Mums ir kreisās un labās puses elektriskās izkaptis. Kad jūs nolemjat iegādāties elektrisko sānu griezēju, jūs saņemsiet stabilu izstrādājumu, kas garantē ļoti labu, klusu darbību , bez kaitinošām vibrācijām. Turklāt priekšrocība ir tāda, ka elektriskā sānu frēze nepārslogo kombaina elektrisko sistēmu. Tas nozīmē, ka ar atbilstošu apgaismojumu ir iespējams strādāt pat ar kombainu vakarā. Visus sānu nažus rapsim PERFEKT CUT 135 var montēt uz kombainiem ar 12 V instalāciju un uz vecās paaudzes kombainiem ar instalāciju 24 V. Elektriskie sānu naži ir daudz labāki mazākām kultivētām platībām nekā hidrauliskie sānu naži. Visi mūsu piedāvātie produkti atbilst nepieciešamajiem standartiem EN ISO 12100-1:2003 , kas attiecas uz mašīnu drošību un atbilstības deklarāciju.


Kā pareizi pieslēgt elektrisko sānu griezēju?

Elektriskā sānu krūmgrieža komplektācijā ietilpst instrukcija , kurā soli pa solim ir aprakstīts, kā to vislabāk savienot. Svarīgi atcerēties, ja pašam radušās problēmas ar uzstādīšanu vai baidāties no jebkādiem bojājumiem, jautājiet kādam, kurš jau iepriekš ir saskāries ar elektriskā krūmgrieža pieslēgšanu. Viena no metodēm ir balstīta uz sānu griezēju strāvas kabeļu pievienošanu akumulatoram. Lūdzam ņemt vērā, ka pieslēdzot sānu frēzi nedrīkst izmantot mājas metodes, jo tas var ietekmēt iegādātās tehnikas nepareizu darbību, kā arī visu harvestera darbību. Visi produkti tiek nosūtīti 24 stundu laikā pēc darījuma pabeigšanas. Pēc iegādātās preces saņemšanas jums ir 30 dienas , lai tās atgrieztu, nenorādot iemeslu.

pixel