Aizsardzība pret ielaušanos

Atrasto vienumu skaits: 10

Pretuzlaušanas atslēga ir neuzkrītoša ierīce, kas nodrošina Jūsu autobusa preču un bagāžas telpas drošību. Turklāt tas lieliski noderēs kā aizsargs kempera ārdurvīm. To neapšaubāmā priekšrocība ir viegla uzstādīšana un slēdzenes savietojamība ar visiem komerctransporta līdzekļiem.

Daken Saturn EVO pretuzlaušanas slēdzene

Pretuzlaušanas slēdzene

Mūsu veikalā piedāvātā pretpiekļuves aizsardzība ir pēdējā un visgrūtākā barjera pret ielaušanos. Pateicoties progresīviem un pārbaudītiem risinājumiem, slēdzenes ir ļoti izturīgas pret ielaušanās mēģinājumiem un slēdzenes piespiešanu. Slēdzenes pārsegs no nerūsējošā tērauda un atslēgas ieliktnis ar pretpiekļuves vāku veido barjeru, kas aizsargā pret ielaušanos.

Drošība profesionāļiem

Autobusa vai furgona papildu aizsardzība ir paredzēta galvenokārt kurjeriem, piegādātājiem, piegādes aģentiem un visiem tiem, kuri, veicot savu darbu, ik dienas izlaužas pilsētas kņadā, ir īpaši pakļauti riskam uzlauzt transportlīdzekli un konfiscēt preces. . Transportlīdzeklis, kas aprīkots ar papildu aizsardzību , ļauj droši izkraut preces, aizsargājot piekļuvi kravas telpai pēc durvju aizvēršanas.
pixel