Izvēlieties savu valodu
valsts
bulgāru
čehu
dāņu
vācu
grieķu
angļu
spāņu
igauņu
franču
itāļu
lietuviešu
holandiešu
norvēģu
poļu
portugāļu
rumāņu
slovāku
slovēņu
zviedru
ukraiņu

Piekabes uz atsperēm

Atrasto vienumu skaits: 1

Auto piekabes uz atsperēm ar GVM (pieļaujamais kopējais svars) līdz 750 kg. Aprīkots ar izturīgām atsperēm, kas nodrošina ērtu braukšanu ar katru slodzi. Šīs ir bagāžas piekabes uz atsperēm un ir ideāli piemērotas gan mājās, gan uzņēmumā bagāžas, preču un materiālu pārvadāšanai. Mēs tos nosūtām ar kurjeru uz jebkuru vietu Polijā 24 stundu laikā pēc pasūtījuma veikšanas.

Pavasara piekabes

Auto piekabes uz atsperēm

UNITRAILER ražoto piekabi uz atsperēm raksturo ļoti labas braukšanas īpašības. Atspere kopā ar amortizatoru labi darbojas gan ar tukšu piekabi, gan jo īpaši ar smagi noslogotu piekabi, nodrošinot braukšanas komfortu bez atsitiena. Atsperes kalpošanas laiks ļoti intensīvi lietojot, izmantojot pilnu piekabes kravnesību, būs garāks nekā standarta stūrējamās ass. Daudzi cilvēki, kuri gandrīz katru dienu plāno braukt ar savām piekabēm, šī iemesla dēļ dod priekšroku atsperu piekabēm .



Pavasara piekabes

Mūsu interneta veikalā pieejamām piekabēm ar atsperēm papildus ir jūgstieņa apgāšanās funkcija. Pateicoties tam, Jūs varat sagāzt savas piekabes transportēšanas virsmu un vieglāk izkraut vai iekraut vaļējus materiālus, pļaujmašīnu vai citu aprīkojumu, ko tajā transportēsiet. Mūsu automašīnu atsperu piekabes ir pilnībā cinkotas un izgatavotas no ļoti izturīgiem materiāliem. Mēs esam pārliecināti par savu produktu augstāko kvalitāti, tāpēc tiem piešķiram 2 gadu garantiju. UNITRAILER piekabes ar atsperēm var brīvi konfigurēt, pievienojot papildu pilnas vai sieta malas, brezentus, dažāda augstuma bagāžniekus un citus piederumus, piemēram, grīdas turētājus, pretaizdzīšanas aizsardzību un daudzus citus elementus, kas padarīs jūsu piekabi vēl funkcionālāku. Ja jums ir kādi jautājumi par atsperu piekabēm, uz kuriem vēl neesat atradis atbildi, vai vēlaties veikt pasūtījumu, lūdzu, sazinieties ar mums pa e-pastu, čatu vai tālruni.

pixel