Piekabes ar rāmi

Atrasto vienumu skaits: 21

Piekabes ar 40 cm vai 80 cm augstu rāmi un ūdensizturīgu pārsegu. Šī ir vispopulārākā mūsu piekabju versija tās lieliskās lietojamības dēļ. Visām piekabēm ar rāmi ir noliekts dēlis un pārsegs aizmugurē. Mēs piegādājam tos ar kurjeru uz jebkuru vietu Polijā vai Eiropā 24 stundu laikā pēc pasūtījuma veikšanas kopā ar dokumentu komplektu reģistrācijai.

Piekabes ar rāmi

Piekabes ar augstu bagāžnieku

Auto piekabes ar rāmi ir vienas no populārākajām piekabēm uz ceļiem. Tie ir īpaši populāri, jo, pērkot šo piekabju versiju, mēs ietaupāmies no daudzām nepatikšanām, piemēram, vētras vai sniega vētras laikā. Brezents ar augstu rāmi ne tikai aizsargā transportējamās preces no lietus, saules vai sniega, bet arī aizsargā transportēšanas virsmu . Pēdējais, atšķirībā no transportētajiem priekšmetiem, arī tiek pakļauts bojājumiem, kad tas tiek izkrauts. Piekabes ar augstu rāmi atrisina šo problēmu, padarot to grīdu ļoti labā stāvoklī daudz ilgāk.


Piekabes ar rāmi un augstu brezentu

Neskatoties uz to, ka šajā formā gandrīz vienmēr tiek izmantotas piekabes ar rāmi, rāmis ar brezentu ir papildu elementi, kurus vajadzības gadījumā var noņemt un izjaukt . Tie nav pastāvīgi savienoti ar piekabi un to demontāža ir ļoti vienkārša, lai tas neaizņemtu daudz laika un to varētu veikt tikai ar divu atslēgu izmantošanu.

Piekabēs ar rāmi ļoti svarīga ir pareiza rāmja forma un augstums. Mūsu veikalā Jūs atradīsiet piekabes ar frontonu rāmi . Pateicoties šai formai, braukšanas laikā no brezenta augšdaļas brīvi krīt lietus un sniegs. Jo augstāks ir rāmis, jo lielāka ir gaisa pretestība, un līdz ar to lielāks degvielas patēriņš automašīnai, kas velk piekabi. UNITRAILER pieejamās piekabes ar rāmi ir 40 vai 80 cm augstumā, pateicoties kam piekabes neizvirzās virs vairuma automašīnu virsbūves, padarot tās gandrīz nemanāmas uz ceļa.

Meklēt Auto piekabes
pixel