Vinčas

Atrasto vienumu skaits: 35

Manuālas vinčas automašīnām, kvadricikliem vai citiem objektiem un mašīnām, kuras var uzvilkt uz piekabes vai evakuatora. Mēs piedāvājam virvju vinčas un siksnu vinčas, kas pazīstamas arī kā AL-KO vai KNOTT lentu vinčas.

Manuālās vinčas

Manuālās vinčas

Manuālās vinčas ļoti noder gan velkot auto uz evakuatora, gan nolaižot to no piekabes. Tos parasti izmanto evakuatoros, kad transportlīdzeklis, kas jāpārvadā uz piekabes, pats uz to nevar uzbraukt. Tāpēc manuālās vinčas kļūst nenovērtējamas, ja vēlamies piekraut automašīnu ar nestrādājošu dzinēju vai kā citādi bojātu, kas padara neiespējamu braukšanu. Manuālās vinčas ļauj ļoti viegli uzvilkt automašīnu vai laivu uz piekabes. Tos izmanto arī, lai ērti uzvilktu laivas, pontonus un jahtas uz laivu piekabēm. Ar tiem var vilkt dažāda veida mašīnas un priekšmetus, kurus vēlamies transportēt. Vinčas viena no otras galvenokārt atšķiras ar maksimālo horizontālo vilkmi, kas jāpielāgo objektiem, kurus ar tām vēlamies pacelt vai nolaist. Daudzi no tiem ir aprīkoti ar papildu apvalkiem, kas aizsargā mehānismu pret laikapstākļiem.

Virvju vinčas

Stiepļu trošu vinčas ir visizplatītākais manuālo vinču veids. Viņu gadījumā tiek izmantotas tērauda troses, kas nodrošina ļoti augstu izturību un ļauj piesaistīt ļoti smagus priekšmetus. Mūsu veikalā ir virvju vinčas, kas rūpnīcā ir aprīkotas ar tērauda trosi un tādas, kurām to varat izvēlēties pats. Izvēloties šāda veida vinču, noteikti jāpievērš uzmanība trumuļa ietilpībai. Saistībā ar to pārbaudiet virves plaisu un tās garumu. Ir ļoti svarīgi, lai arī tērauda troses galā piestiprinātais āķis būtu pietiekami izturīgs. Slaveni vinču ražotāji, piemēram, Vācijas kompānijas AL-KO vai KNOTT , saviem risinājumiem pievieno papildu drošības elementus un atvieglo darbu ar vinču. Tā ir, piemēram, automātiska nesošā spiediena bremze ar atgriešanās aizsardzību vai iespēja izvēlēties pārnesumu attiecību.

Siksnas vinčas

Siksnas vinčas, sauktas arī par jostas vinčām, ir ideāli piemērotas mazāku transportlīdzekļu un mašīnu, piemēram, motociklu, kvadraciklu, laivu vai go-katu vilkšanai vai vilkšanai. Poliestera josta, kas aizpilda visu bungas virsmu, nodrošina nedaudz ērtāku vilkšanu. Lai vilktu ar lenti, mums visu laiku ir vajadzīgs vienāds spēks, jo tas ir vienāds, lai to uztītu uz cilindra.Siksnas vinčas var piedāvāt tādu pašu maksimālo horizontālo vilkmi kā troses vinčas. Tie nav izgatavoti no metāla, kas ļauj pilnībā aizmirst par koroziju, lietojot tos ūdenī vai mitrā vietā. Jostas nenodilst pat ļoti intensīvi lietojot, pateicoties īpašajai pītai struktūrai. Ja nepieciešama palīdzība, izvēloties savām vajadzībām īsto vinču, lūdzu, sazinieties ar mums, un mūsu eksperti konsultēs par optimālo produktu.
pixel